Äntligen nya stuprännor

Hej och välkomna till mig ännu en gång till mig den här dagen. Jag hoppas att ni alla haft en riktigt bra dag och att ni tycker det ska bli roligt att få läsa ännu ett inlägg, denna gång om en plåtslagare i Lund. Jag vände mig till ett företag när det var dags för nya stuprännor och det är ett företag som heter RI Bleck & Plåt AB. 

Det var verkligen hög tid att kassera de gamla stuprännorna som det var hål i på sina ställen. De fyllde inte sin funktion och det rann vatten både lite här och där det absolut inte skulle rinna vatten, naturligtvis med risken att det skulle kunna bli fuktskador på huset, i alla fall på sikt. Jag tänkte att det därför var det bästa att se till att anlita någon plåtslagare i Lund med omnejd och så föll valet på RI Bleck & Plåt AB. Jag har aldrig behövt vända mig till någon plåtslagare här i Lund tidigare men någon gång ska ju vara den första. Jag visste inte till vem jag skulle vända mig för att få jobbet gjort, men så berättade en kollega till min exman att han hade vänt sig till RI Bleck & Plåt AB och att han fått bra hjälp till ett rätt så lågt pris, så det kändes givetvis som ett bra företag att vända sig till och det var det också. På grund av att jag blev så nöjd med resultatet så tänker jag att det minsta jag kan göra är att även tipsa er om denne plåtslagare i Lund med omnejd så att även ni kan ta kontakt med företaget om ni behöver hjälp med någonting inom plåtslageri. Om ni har någon fråga kan ni givetvis höra av er till RI Bleck & Plåt AB. 

Du gillar kanske också...