Min kollega har fått sitt kök renoverat

Varmt och hjärtligt välkomna till bloggen ännu en gång, mina underbara följare! Det är så spännande att få skriva inlägg här på bloggen, särskilt sedan ni är så många som alltid kommer hit för att se om det finns något spännande att läsa. Den här gången kommer jag att ta upp med er om att en kollega till mig anlitade hjälp till en köksrenovering, och hon vände sig till Örkulla Bygg & Fastighetsservice som ägnar sig åt snickeri och bygg i Uppsala med omnejd. 

Hon hade pratat länge om att renovera köket, men av någon anledning drog det hela ut på tiden. Jag tror att det var så att hon behövde höja ett lån på banken, för hon hade haft en hel del utgifter senaste tiden, bland annat hade hon installerat bergvärme. Till sist i alla fall så blev köksrenoveringen äntligen av, och nu när den är klar så är hon så glad över resultatet som motsvarade alla hennes önskemål och högt ställda krav. Jag var själv där i helgen och kunde se vilken stor skillnad det hade blivit, och om jag själv någon gång hamnar i ett läge där jag behöver få hjälp inom bygg i Uppsala så kommer även jag att vända mig till Örkulla Bygg & Fastighetsservice nu när min kollega fått så kvalitativ hjälp. En anledning till att min vän valde att vända sig till Örkulla Bygg & Fastighetsservice var för att hon hade hört sägas av flera personer, att när det gäller att få hjälp med bygg i Uppsala med omnejd så är just det här företaget kända för att leverera riktigt bra resultat, dessutom till priser som står sig väl i konkurrensen ifrån andra företag som ägnar sig åt bygg här i Uppsala. 

Du gillar kanske också...