Mitt nyslipade parkettgolv

Hallå, hallå och god kväll alla mina trevliga och snälla läsare och välkomna hit in till mig och min blogg den här kvällen också. Det händer att folk behöver hjälp med en golvbehandling i Danderyd med omnejd. Jag är en av många personer som har fått hjälp av ett företag som heter Fedis Golvtjänst. Det här är ett företag som kan hjälpa till med mycket inom golv, till exempel golvläggning eller golvslipning och en hel del annat inom golvbehandling i Danderyd, Järfälla eller Täby. Jag tänkte att det kunde vara bra för er att känna till det här företaget. Det är dessutom många av er följare som har skrivit i kommentarerna och efterlyst företag som ger kvalitativ hjälp inom golvbehandling. Jag har varit lite slö det senaste när det gäller att tipsa er följare om olika företag eller butiker, jag vet, men eftersom det är ni följare som får mig att dag ut och dito in fortsätta att skriva här i bloggen så ska jag självklart återgå till de gamla vanliga hederliga rutinerna nu när ni har bett mig göra detta vilket innebär att jag börjar med att berätta för er om Fedis Golvtjänst.  

 

Jag bor i en bostadsrätt och den senaste tiden är vi flera grannar som i och med rotavdraget har passat på att fixa och renovera därhemma. Jag och Birgitta som bor i våningen ovanpå vi har slipat våra parkettgolv. Det blev så fantastiskt bra. Att man tar tillvara på sådant som redan finns på plats känns också som ett mer miljövänligt alternativ än att lägga ett helt nytt golv. Vi är så nöjda med vad Fedis Golvtjänst har lyckats åstadkomma hemma hos oss och nu tror jag nog att ni också blir nöjda om ni anlitar det här företaget. 

Du gillar kanske också...